Різдв’яна кутя
|
На
Святвечір, у переддень Різдва, вечеря розпочинається з куті. Ця обрядова
страва традиційно готувалась з відвареного пшеничного зерна, розтертого
маку, меду, і все це розбавлялось водою. Звичайно ж, в рецепт зараз
внесено багато так би мовити опцій. Ось і у нашій сім’ї ця страва
готується трохи інакше...
|
If you are interested by dishes in our announcement, we can share with you their recipes. For this, you need only to send your e-mail with a wish to join our blog LovelyCooker and we'll send you a link to enter the blog. We will be glad to see you among friends of LovelyCooker ...
© – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Recipe by Nata Karsky – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
0 коментарі:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.