понеділок, 18 березня 2013 р.

Пиріг з тушкованою капустою та шинкою - The Pie with Stewed Cabbage and Ham

Пиріг з тушкованою капустою та шинкою

Зараз ми вже забули, що таке пиріг. Зазвичай, ми купуємо піцу чи а ля піцу з невідомим тоненьким шаром якоїсь а ля начинки... Але пиріг - це саме багато начинки, багато тіста і багато насолоди від багатьох поглинених калорій, тому що цю страву завжди готували для швидкого втамування голоду, частіше в дорозі, в полі або під час іншої робочої перерви. Тому, щоб відчути всю насолоду відкритого пирога з свіжоприготовленою начинкою, потрібно просто приготувати цей пиріг...
Якщо вас зацікавили страви в нашому анонсі, то ми можемо поділитись з вами їх рецептами. Для цього вам потрібно лише направити листа на електронну адресу з побажанням приєднатись до нашого блогу LovelyCooker і ми пришлемо вам посилку для входу в блоґ. Будемо раді бачити вас серед друзів LovelyCooker ...

If you are interested by dishes in our announcement, we can share with you their recipes. For this, you need only to send your e-mail with a wish to join our blog LovelyCooker and we'll send you a link to enter the blog. We will be glad to see you among friends of LovelyCooker ...

© – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Recipe by Nata Karsky – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!

0 коментарі:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.