Пиріг з тушкованою капустою та шинкою
|
Зараз ми вже забули, що таке пиріг. Зазвичай, ми купуємо піцу чи а ля піцу з невідомим тоненьким шаром якоїсь а ля начинки... Але пиріг - це саме багато начинки, багато тіста і багато насолоди від
багатьох поглинених калорій, тому що цю страву завжди готували для швидкого втамування голоду, частіше в дорозі, в полі або під час іншої робочої перерви. Тому, щоб відчути всю насолоду відкритого пирога з свіжоприготовленою начинкою, потрібно просто приготувати цей пиріг...
|
If you are interested by dishes in our announcement, we can share with you their recipes. For this, you need only to send your e-mail with a wish to join our blog LovelyCooker and we'll send you a link to enter the blog. We will be glad to see you among friends of LovelyCooker ...
© – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Recipe by Nata Karsky – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
0 коментарі:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.