пʼятницю, 21 грудня 2012 р.

The Korean Hot Carrot

Морква по-корейськи


Цей салат або соління є чудовою компенсацією організму за короткі зимові дні, відсутність літнього сонця і овочевої продукції. Його цінність і необхідність беззаперечна, тому що морква, редька, часник, гіркий перець, спеції, яблучний оцет якнайкраще захистять вас від нападів злостивих вірусів зимового часу. 

А ще, ви маєте змогу поринути у екзотичність ароматів і смаків середньо-азійських базарів, на яких запах моркви по-корейськи є однією з його унікальних складових.
Якщо вас зацікавили страви в нашому анонсі, то ми можемо поділитись з вами їх рецептами. Для цього вам потрібно лише направити листа на електронну адресу з побажанням приєднатись до нашого блогу LovelyCooker і ми пришлемо вам посилку для входу в блоґ. Будемо раді бачити вас серед друзів LovelyCooker ...

If you are interested by dishes in our announcement, we can share with you their recipes. For this, you need only to send your e-mail with a wish to join our blog LovelyCooker and we'll send you a link to enter the blog. We will be glad to see you among friends of LovelyCooker ...

© – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Recipe by Nata Karsky – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!

0 коментарі:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.