Панеттоне
|
На різдв’яні свята італійці печуть панеттоне, таку собі італійську паску. Говорять, що панеттоне придумав міланський кухар Тоні, і спочатку цю паску називали пане ді Тоні (тобто, хліб Тоні), а потім назва злилась в панеттоне. В п’ятдесятих роках минулого сторіччя, випічку панеттоне було індустріалізовано і воно успішно розповсюдилось на всю Італію. Хоча, традиційний рецепт панеттоне відрізняється від сучасного виробу, присутнього в супермаркетах, і не лише Італіі...
|
If you are interested by dishes in our announcement, we can share with you their recipes. For this, you need only to send your e-mail with a wish to join our blog LovelyCooker and we'll send you a link to enter the blog. We will be glad to see you among friends of LovelyCooker ...
© – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Recipe by Nata Karsky – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
0 коментарі:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.