середу, 19 грудня 2012 р.

Панеттоне - Panettone

Панеттоне

На різдв’яні свята італійці печуть панеттоне, таку собі італійську паску. Говорять, що панеттоне придумав міланський кухар Тоні, і спочатку цю паску називали пане ді Тоні (тобто, хліб Тоні), а потім назва злилась в панеттоне. В п’ятдесятих роках минулого сторіччя, випічку панеттоне було індустріалізовано і воно успішно розповсюдилось на всю Італію. Хоча, традиційний рецепт панеттоне відрізняється від сучасного виробу, присутнього в супермаркетах, і не лише Італіі...
Якщо вас зацікавили страви в нашому анонсі, то ми можемо поділитись з вами їх рецептами. Для цього вам потрібно лише направити листа на електронну адресу з побажанням приєднатись до нашого блогу LovelyCooker і ми пришлемо вам посилку для входу в блоґ. Будемо раді бачити вас серед друзів LovelyCooker ...

If you are interested by dishes in our announcement, we can share with you their recipes. For this, you need only to send your e-mail with a wish to join our blog LovelyCooker and we'll send you a link to enter the blog. We will be glad to see you among friends of LovelyCooker ...

Copyright ©
© – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Recipe by Nata Karsky – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!

0 коментарі:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.